Få en god og effektiv industristøvsuger i Esbjerg og omegn

Hos Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS tilbyder vi et bredt udvalg af professionelle og effektive industristøvsugere til ethvert behov. 
Vi er et professionelt firma, der har mange års erfaring og ekspertise med salg, service samt reparation af forskellige typer maskiner til rengøring, heriblandt industristøvsugere. 

Vi vægter kvalitet højt, og derfor forhandler vi udelukkende nogle af markedets bedste maskiner, heriblandt det velkendte mærke Nilfisk, som vi er specialister i. Derudover har vi kyndige og dygtige medarbejdere, med en masse erfaring indenfor service og reparation af industrimaskiner og andre rengøringsmaskiner

Vi holder til i Esbjerg, men kører også gerne for vores erhvervskunder i Ribe, Varde og omegn. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Et bredt udvalg af industristøvsugere 

Inden man investerer i en ny industristøvsuger, er der først nogle overvejelser man bør gøre. Valget af, hvilken støvsuger der skal hjælpe dig med rengøringen, afhænger meget af den eksakte opgave. Skal støvsugeren eksempelvis bruges til at fjerne træspåner, er sugeevne og kapacitet to vigtige parametre. 

Vi tilbyder alt fra mindre og mere kompakte støvsugere, til større industristøvsugere med ekstra store ydeevne og kapacitet, til de store lokaler og værksteder. 
Foruden industristøvsugere, forhandler, servicerer og reparerer vi også en lang række andre rengøringsmaskiner, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, højtryksrensere og meget andet. 

Døgnservice og reparation af industrimaskiner

Hos Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS tilbyder vi løbende tilsyn til dine maskiner, såfremt du ønsker en fast ordning. Med denne ordning, bliver maskinerne tjekket og vedligeholdt, så de opnår bedst mulig funktionalitet og holdbarhed. Ydermere forebygger servicen også imod pludselige skader og defekter. 

Skulle uheldet være ude, så tilbyder vi også en professionel og grundig reparation, så din støvsuger bliver klar igen hurtigst muligt. 
Er du afhængig af at dine maskiner kører problemfrit, og oplever problemer, så har vi også døgnbemanding på, så vi altid er til at komme i kontakt med, og så vi kan komme akut og tilse din maskine i Esbjerg, Varde, Ribe og omegn. 

Lad os hjælpe dig med din industristøvsuger 

Ønsker du en troværdig og stabil aftale eller samarbejdspartner, så er du velkommen til at kontakte os. Vi skræddersyer gerne en god og holdbar løsning til dig og dit behov. 
Ring til os på telefon 75136675 eller skriv til jacob@jb-industrimaskiner.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.