Karriere hos JB Industrimaskiner

Hos JB Industrimaskiner er vi stolte af vores position som en førende leverandør af industrimaskiner og løsninger til industrien på Esbjerg Havn. Vores succes er drevet af vores engagerede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet på at levere kvalitet, innovation og pålidelighed til vores kunder.

Hvorfor vælge JB Industrimaskiner som din næste arbejdsplads?
 

 1. Meningsfyldt Arbejde
  Vi ved, hvor vigtigt det er, at vores medarbejdere finder mening og tilfredsstillelse i deres daglige arbejde. Hos JB Industrimaskiner bliver du en del af projekter, der gør en reel forskel, både for vores kunder og for industrien som helhed. Vi stræber efter at skabe en arbejdsplads, hvor hver enkelt medarbejder føler sig værdsat og inspireret. Man har ansvar for egne opgaver, for vi tror på at alle vokser med opgaven, og at der findes en større personlig motivation i at være herre over egne projekter.
   
 2. Mangfoldigt Team og Sammenhold
  Vi værdsætter diversitet og mener, at en blanding af køn og unge og erfarne medarbejdere beriger vores arbejdsplads. Hos JB Industrimaskiner bidrager både unge talenter og erfarne fagfolk til et stærkt kollegialt sammenhold og faglig udvikling. Vi opfordrer til videndeling og samarbejde på tværs af aldersgrupper, hvilket styrker både den personlige og den faglige udvikling hos alle. Udgangspunktet er, at man tager styring over egne opgaver, men så snart der er behov for sparring og hjælp træder vi til som hold.
   
 3. Innovativt Arbejdsmiljø
  Vi investerer i ny teknologi og opmuntrer vores medarbejdere til at tænke kreativt. Alt kan løses med det rette mindset og viljen til at afsøge forskellige løsningsmuligheder. Hos os får man rig mulighed for at arbejde med et bredt spænd af projekter og bidrage til innovative løsninger eller nye måder at gøre tingene på.
  Det hænder vi må haste ud til kunder, som står midt i et akut produktionsstop, og hvor minutterne er kostbare – her kalder situationen på hurtige hænder og et kreativt og løsningsorienteret mindset.
   
 4. Personlig og Professionel Udvikling
  Vi tror på, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Derfor tilbyder vi kurser og videreuddannelsesmuligheder, så du kan udvikle dine færdigheder og opleve fremskridt i din karriere. Du er tilmed sikret en god ”on-boarding”, hvor du fra start er med til at styre skibet sikkert i havn – også på dage, hvor der er høj søgang, og hvor kunderne kalder på hurtige og gode løsninger. Vi tror på, at jo tidligere du føler dig som en del af holdet og kender de forskellige arbejdsgange, så større sandsynlighed er der for, at du finder dig til rette hos os.
   
 5. Attraktive Ansættelsesvilkår
  Vi tilbyder konkurrencedygtige lønninger og en god balance mellem arbejde og socialt samvær. Vi har en årlig julefrokost, hvor vi tager ud i byen og får os noget god mad, derudover har vi en årlig firmatur til Middelfart med overnatning og diverse kundearrangementer, hvor vi benytter tiden til at være sociale med netværket i branchen. Som led i vores sponsorat til lokale sportsklubber vil der også være billetter til topkampe at hente. Sammenholdet er det sidste vi vil gå ned på, så er det gokart, ølsmagning, eller noget helt tredje vi får lyst til – så bruger gerne en eftermiddag/ aften i selskab med kollegerne.
   
 6. Etik og Bæredygtighed
  Vi er engagerede i at drive vores virksomhed på en ansvarlig og bæredygtig måde. Hos JB Industrimaskiner arbejder vi aktivt på at minimere vores miljøpåvirkning og bidrage til samfundet gennem etisk forretningspraksis. Vores hovedfokus er at tilbyde kunden reparation af maskinerne så længe dette er sikkert og rentabelt og dermed også bæredygtigt. Dertil er vores katalog af industrimaskiner nøje udvalgt, så vi aldrig går ned på kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed.

​​​​​​
Ledige Stillinger

Vi har altid mange spændende opgaver og kunder at tage os af. Derfor søger vi også ofte flere talentfulde og engagerede personer til at blive en del af vores team. Nedenfor kan du se vores aktuelle ledige stillinger. Hvis du ikke finder en stilling, der passer til din profil, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Du finder vores ledige stillinger her