Salg, service og reparation af gulvvaskemaskiner i Esbjerg og omegn

Søger du en effektiv gulvvaskemaskine til industri i Esbjerg, Varde, Ribe eller omegn? Så kan Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS hjælpe dig!
Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige gulvvaskemaskiner i højeste kvalitet til kontor, lager, butik, produktion eller en anden form for erhverv og industri. 

Vi er et professionelt firma, der udover at forhandle gulvvaskemaskiner, også tilbyder grundig service og reparation af gulvmaskinerne samt  andre forskellige typer rengøringsmaskiner

Kontakt os og få et godt tilbud

Gulvvaskemaskiner til ethvert behov 

For at få den helt rette gulvmaskine, er der nogle overvejelser man bør gøre sig inden. Hvad skal gulvvaskemaskinen bruges til? Er det til en mindre virksomhed, eller til en større lagerhal? 
Uanset hvad dine behov er, så hjælper vi gerne med at finde den helt rigtige gulvmaskine, der matcher dig og din virksomhed. Vi er særligt specialister i mærker som Nilfisk, og giver gerne den professionelle rådgivning og vejledning du har behov for. 

Professionel service og reparation af gulvvaskemaskiner

Hos Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS har vi yderst kompetente og professionelle medarbejdere, der med mange års erfaring, kan udføre stort set alle typer reparationer på gulvvaskemaskiner. Vi kan også udføre grundig service af maskinerne, og tilbyder også løbende tilsyn af dine rengøringsmaskiner, såfremt du ønsker en ordning, der sikrer dine maskiner mod pludselige skader. 

Driver du eksempelvis et rengøringsfirma, hvor der er behov for velfungerende maskiner, så har vi også døgnbemanding, der kan komme akut og tilse maskinerne, hvis uheldet skulle være ude. 

Vi hjælper dig, med at finde den rette gulvvaskemaskine

Mangler du en gulvvaskemaskine til din virksomhed, og går du op i kvalitet og god service? Så kontakt Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS på telefon 75136675 eller skriv til jacob@jb-industrimaskiner.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver gerne den vejledning du har behov for, samt udarbejder et godt og uforpligtende tilbud ved interesse for dette.