Vi tilbyder salg, service og reparation af dine industrimaskiner
velkommen til
Vi tilbyder salg, service og reparation af dine industrimaskiner
velkommen til

Rengøringsmaskiner

Få rengøringsmaskiner i Esbjerg, Ribe og Varde 

Søger du rengøringsmaskiner? Hos Jacob Bjerre Industrimaskiner tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige rengøringsmaskiner af høj kvalitet. Maskinerne kan hjælpe dig og din virksomhed med at udføre de daglige opgaver på en nemmere og mere effektiv måde. Vi er et yderst professionelt og erfarent firma, der har forstand på salg, service og reparation af maskiner til rengøring, og derfor er vi den foretrukne samarbejdspartner for rigtig mange, når det kommer til rengøringsmaskiner. Har du brug for en dygtig partner til at servicere dig, er vi parate til at hjælpe dig. Vi er otte kompetente og fagligt stærke medarbejdere, der alle har forstand på alle vores maskiner, så du på den måde får den bedst mulige service.

Vi tilbyder alle slags rengøringsmaskiner i høj kvalitet til erhverv

Hos Jacob Bjerre Industrimaskiner tilbyder vi mange slags rengøringsmaskiner, som er særligt velegnede til erhverv. Vi forhandler udelukkende nogle af de bedste maskiner på markedet, da vi lever af glade kunder. Derfor vil vi gerne give dig det bedste fundament for at kunne gøre effektivt rent med en maskine, der gør dit arbejde meget mere medgørligt. Vi er særligt specialister i det velkendte mærke Nilfisk, hvor vi har en bred produktportefølje af rengøringsmaskiner såsom:

  • Fejemaskiner
  • Gulvvaskemaskiner
  • Støvsugere
  • Tæpperensere
  • Højtryksrensere og meget andet

Skal vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige rengøringsværktøjer til dit firma, er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den optimale løsning med henblik på at opfylde dine rengøringsbehov.

Grundig service og effektiv reparation 

Alle vores medarbejdere er kyndige og har masser af egenhændig erfaring med service og reparation af rengøringsmaskiner. Vi tilbyder løbende tilsyn med dine maskiner, såfremt du ønsker en ordning, der sikrer dig imod pludselige skader og defekter. Naturligvis tilbyder vi også grundig og effektiv reparation, når uheldet er ude. Vi har en døgnbemanding på, så vi altid er til at komme i kontakt med. Driver du et rengøringsfirma, hvor I er meget afhængige af velfungerende maskiner, kan vi komme akut for at tilse din maskine. Ønsker du sikkerhed og en troværdig partner, du kan henvende dig til, når du har brug for salg, service og reparation af rengøringsmaskiner, hører vi gerne fra dig.

Få et uforpligtende tilbud på rengøringsmaskiner 

Overvejer du at se efter nye rengøringsmaskiner til din virksomhed, og vægter du kvalitet og god service højt, er vi parate til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at identificere de rigtige maskiner til deres unikke behov, og du ender derfor altid med de bedste rengøringsmaskiner til opgaven. Tal med en af vores medarbejdere om dine behov, så vi kan skræddersy en løsning til dig. Vi måler os selv på din tilfredshed, hvorfor vi altid bestræber os på at levere en rigtig høj produktkvalitet, der giver dig værdi i hverdagen. Og har du brug for vores assistance ved service eller reparation, er vi kun et opkald væk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os på telefon 75 13 66 75 eller skriv til jacob@jb-industrimaskiner.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Jacob Bjerre Industrimaskiner

Jacob Bjerre Industrimaskiner har siden opstarten  i 2005, haft en grundlæggende ønske om at være kundernes foretrukne samarbejdspartner, når det gælder service & reperation af virksomhedens rullende materiel.

Sammen med vores 8 dygtige medarbejdere har Jacob Bjerre idag udviklet Jacob Bjerre Industrimaskiner til en allround virksomhed, der, med vores 3 udekørende servicevogne og autoværkstedet centralt placeret på havnen i Esbjerg , kan tilbyde alle former for salg / service - reparationer af følgende.

Vores 8 medarbejdere står klar til at reparere / servicere Kundernes udstyr 24/7, således produktionen holdes kørende.

Kontaktinformationer

Vesterhavsgade 109
DK-6700 Esbjerg
Tel. +45 75 13 66 75
CVR: 29133964