Bredt udvalg af fejemaskiner i Esbjerg

Søger du en god fejemaskine, der kan bruges året rundt, til en bred vifte af opgaver?
Så tilbyder Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS et bredt udvalg af fejemaskiner i høj kvalitet, heriblandt fra det velkendte mærke Nilfisk. 

En fejemaskine er ikke en maskine, der behøver at stå og samle støv i perioder - den kan nemlig bruges året rundt. 
Hos Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS hjælper vi dig, med at finde den helt rette fejemaskine der passer til dit eller din virksomheds behov. Vi har mange års erfaring, og kan hjælpe dig uanset om du leder efter en ny fejemaskine, eller har brug for reparation eller service af den nuværende. 

Kontakt os allerede i dag

Fejemaskine til snerydning og meget mere

En fejemaskine kan bruges til mange forskellige ting. Udover at holde veje, stier, parkeringspladser og andre arealer fri for nedfaldne blade, kviste og andre former for skidt og snavs, kan den også benyttes til snerydning i vintermånederne. 
En fejemaskine altså kan bruges til mange forskellige typer opgaver hele året rundt. 

Reparation og service på fejemaskine

Hos Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS tilbyder vi også grundig service og reparation af fejemaskiner, samt andre rengøringsmaskiner.
Vi har yderst professionelle medarbejdere der har stor erfaring og ekspertise, og som ikke går på kompromis med kvalitet. 

For at opnå den mest optimale ydeevne og længst levetid, er det en god idé at vedligeholde maskinen jævnligt. Vi tilbyder en ordning med løbende tilsyn af dine rengøringsmaskiner, så du undgår akutte problemer. 

Skal maskinen opbevares over en periode, så er et andet tip, at sørge for at børsterne på fejemaskinen ikke rører jorden, da det kan gøre dem skæve. 

Få et tilbud på fejemaskiner allerede i dag 

Er du interesseret i at få en en god og funktionel fejemaskine i høj kvalitet? Så kontakt Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS - vi står klar med den service og rådgivning du har behov for, og giver også gerne et godt og uforpligtende tilbud på en fejemaskine, der matcher dine behov. 

Ring til os allerede i dag på telefon 75136675 eller skriv en mail til jacob@jb-industrimaskiner.dk