Salg af effektive højtryksrensere i Esbjerg

Har du brug for en højtryksrenser af høj kvalitet? Hos Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS er vi specialister i salg, service og reparation af højtryksrensere, som vi tilbyder vores kunder i Varde, Ribe og Esbjerg.

Er du interesseret i at tale med os om et specifikt produkt, er vi gerne behjælpelige med at finde den helt rigtige maskine til dine behov. Vi ved alt, der er at vide om vores produkter, hvorfor du altid får gode råd og vejledning hos os. Vi er et team bestående af otte medarbejdere, som alle kan servicere dig og dit firma.

Driver du en virksomhed, hvor I har brug for en højtryksrenser, der rengør i dybden, har vi adskillige rensere, der kan imødekomme dine behov. Tag fat i os for at høre nærmere om de forskellige modeller.

Kontakt os for en god aftale

Få markedets bedste højtryksrensere

Når du ser dig om efter en højtryksrenser, anbefaler vi klart, at du vælger kvalitet frem for alt. Vi ser alt for ofte rensere, der går i stykker alt for let, og det bliver kun dyrere i længden, hvis du hele tiden skal betale for service og reparation.

Siden 2005 har vi forhandlet en bred vifte af de bedste højtryksrensere på markedet. Du kan derfor være helt sikker på, at du får en overordentlig god produktkvalitet, når du handler hos os. På den måde får du størst mulig værdi for dine penge.

En god højtryksrenser holder i mange år, virker hver eneste gang, er stabil og giver et ensartet tryk. Vælg derfor med fornuft, når du skal se på en ny til firmaet – du er bedst tjent med kvalitet, der holder i længden.

Hurtig og effektiv service og reparation af højtryksrenser

Har du en højtryksrenser, der har set bedre dage, kan vi tage os af den. Vi kan vores kram, hvad angår service og reparation, hvorfor du altid kan komme til os, hvis din renser ikke fungerer optimalt.

Renserens egenskaber beror på evnen til at spule ensartet og stabilt, hvorfor det er uhensigtsmæssigt, hvis der opstår uregelmæssigheder. Kontakt derfor din fagekspert med henblik på at få eventuelle fejl eller skader udbedret.

Vores foretrukne mærke er det velrenommerede Nilfisk, som i årevis har været synonymt med fremragende kvalitet, der holder i rigtig mange år. Lad os tage vare på dine rensere, hvis du oplever udfordringer med dem. Hellere før end senere, så de ikke ødelægges.

Vi rådgiver og vejleder dig i brug og vedligeholdelse af højtryksrenseren 

At bruge en højtryksrenser kræver kun en smule viden. Resten giver sig selv.

Hos Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS giver vi gerne gode råd med på vejen i forhold til, hvordan du får mest mulig ud af din maskines unikke egenskaber. Vi vejleder dig også omkring, hvordan du vedligeholder maskinerne, så de holder længst muligt, og så du holder service og reparation for døren.

Da vi har mange forskellige modeller, rådgiver vi dig om, hvilken type der vil være mest gavnlig i dit konkrete tilfælde. Lad os sammen se på dine behov, så vi kan finde den mest optimale løsning.

Kontakt os for en aftale og et uforpligtende tilbud på telefon 75136675 eller skriv til jacob@jb-industrimaskiner.dk.

Kontakt os og hør mere