Gaffeltruck til salg i Esbjerg - vi udfører også service og reparation

Hos Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS tilbyder vi salg, service og reparation af gaffeltrucks i Esbjerg, nær Ribe og Varde.

Skal du bruge en gaffeltruck til en opgave i firmaet, kan vi levere det, du har brug for. Vi har en række forskellige gaffeltrucks, der kan anvendes til forskelligartede formål, når du arbejder på lager eller i industri, hvor der er behov for tunge palleløft.

Siden år 2005 har vi serviceret et væld af tilfredse kunder med stabile og driftige industrimaskiner, der gør enhver opgave lettere. Vi er otte medarbejdere, der altid er klar til at hjælpe dig med at finde den gaffeltruck, du har brug for – og yderligere tilbyder vi også følgende services:

Gaffeltruck til salg i Esbjerg

Døgnservice 24/7 - Hvis du har brug for akut reparation af gaffeltruck

Går produktionen pludselig i stå grundet en defekt gaffeltruck, har du altid mulighed for at tilkalde os med henblik på reparation og service. Vi tilbyder en døgnbemandet service, da vi kender konsekvensen af, at produktionsapparatet står stille. Derfor rykker vi hurtigt ud og ser på din gaffeltruck, så du igen kan udnytte dens gode egenskaber.

En gaffeltruck fungerer i mange virksomheder som en alsidig industrimaskine, der klarer tunge og mindre tunge løft. Den tillader et firma at være mere fleksibel, da den kan klare løft fra pallereoler og andre relaterede løfteopgaver, hvor der kræves en stærk og agil stabler.
Vi er alle erfarne fagfolk, der ved, hvorledes en gaffeltruck skal laves, så vi får typisk din maskine i gang igen på stedet, så du kan komme videre med dit arbejde.

Har du brug for døgnservice? Kontakt os

Vi tilbyder et stort udvalg af gaffeltrucks 

Da vi gerne vil favne den brede interesse inden for gaffeltrucks, har vi et bredt udvalg. Når du skal vælge præcis, hvilken gaffeltruck der vil være velegnet til din virksomhed, kan du altid få hjælp af en af vores kyndige medarbejdere. Vores service stopper dog ikke i det øjeblik, du går ud ad døren. Vi ser os selv som en samarbejdspartner, der er nærværende og til at få fat på, når du har behov for det.

Vi tilbyder ikke kun salg af gaffeltrucks, men så sandelig også service og reparation af din gaffeltruck. Hos os har du mulighed for at få en fast aftale om service, så du sikrer dig, at din gaffeltruck fungerer, som den skal. Det kan have en præventiv effekt, da vi er i stand til at se, om der er nogle udfordringer på vej – særligt hvis din maskine er af ældre dato.

Kontakt os for en pris på en ny gaffeltruck eller for service

Er du i tvivl om, hvilken gaffeltruck du skal vælge? Tag os med på råd. Vi tilbyder rådgivning og sparring omkring, hvilke formål de forskellige maskiner er gode til, og hvor de har deres begrænsninger. Vi kan derfor hjælpe med at finde den helt rette maskine til dig, så du får lige den model, du har brug for til at løfte opgaverne i din virksomhed.

Hos Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS får du professionel og kompetent assistance til at finde de rette maskiner, da vi altid har fokus på din tilfredshed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på salg, service og reparation af gaffeltrucks på telefon 75136675  eller skriv til jacob@jb-industrimaskiner.dk.

Lad os tage en uforpligtende snak