Salg af el stabler til ethvert behov i Esbjerg 

Hos Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS er vi et kompetent og professionelt firma, der tilbyder salg, service og reparation af el stabler i Esbjerg, Ribe og Varde.

Har du og dit firma brug for en ny el stabler, trænger dine nuværende til et grundigt eftersyn, eller har du én eller flere, der skal repareres?

Siden 2005 har vi serviceret et væld af forskelligartede kunder og virksomheder, som har søgt en kyndig samarbejdspartner, der forstår sig på industrimaskiner. Vi har et stort udvalg af diverse typer el stablere, hvorfor du også kan finde en, der kan opfylde dine behov.

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige, da vi ved, hvilke maskiner der vil passe godt ind i din virksomhed. Søger du en robust og driftig el stabler, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi udfører service og reparation af alle el stabler

En el stabler er en værdifuld maskine på et lager eller i en produktionsvirksomhed, hvor der hele tiden skal løftes og flyttes paller med gods. En el stabler gør dig mere agil og fleksibel i din dagligdag, i forhold til hvis du blot benytter en konventionel palleløfter. Her får du et eldrevet køretøj, der gør dig mere effektiv, så du kan løfte dine arbejdsopgaver både hurtigere og nemmere.

Hos os kan du løbende få serviceret din el stabler, når du har brug for det – og sker der noget med den, har vi døgnvagt på, så vi kan rykke ud med det samme og hjælpe med reparation. Når du er kunde hos os, har du altid en pålidelig samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med dine industrimaskiner. Vi har stor respekt for din tid, hvorfor vi kommer så hurtigt, vi kan.

Stort udvalg af el stabler til større og mindre virksomheder

Uanset hvilken type virksomhed du driver, kan der være behov for en stabil el stabler, der kan lette hverdagens opgaver. Vi har både store og små el stablere, som er egnede til alle typer firmaer, der har en form for produktionsapparat eller lignende.

Sætter du pris på god kvalitet, er vi hos Jacob Bjerre Industrimaskiner garant for at levere nogle af de mest stabile og driftsikre el stablere på markedet.

Er du meget afhængig af at have en pålidelig maskine, anbefaler vi, at du løbende får udført service på den, hvilket du også kan få hos os. Du laver en fast aftale en gang om året, hvor vi kommer og tilser din maskine for dig. Skal der laves noget, kan vi typisk gøre det på stedet.

Kontakt os for service eller hvis du mangler en ny el stabel

Har du brug for professionel rådgivning til at finde den eller de rette el stablere til din virksomhed, kan du benytte dig af vores dygtige medarbejderes viden og erfaring om egenskaber og formål. Vi forsøger at identificere dine unikke behov med henblik på at finde en el stabler, der kan opfylde dine krav og ønsker.

Lad os tage en snak om, hvad du har brug for. Det er helt uforpligtende.

Kontakt os på telefon 75136675 eller skriv til jacob@jb-industrimaskiner.dk for at høre mere om dine muligheder.

Lad os tage en uforpligtende snak