Salg af palleløfter i Esbjerg - Vi tilbyder også service og reparation af palleløfter

Søger du en palleløfter til din virksomhed? Hos Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS forhandler vi palle løftere og industrimaskiner til kvalitetsbevidste virksomheder i Esbjerg, Varde, Ribe og omegn.

Vi har stor erfaring med salg, service og reparation af palleløftere, hvorfor du altid kan komme til os, når du har brug for en professionel fagspecialist til at finde den helt rette palle løfter til din virksomhed.

Har du brug for en fast samarbejdspartner, der løbende kan servicere og eventuelt reparere dine maskiner, er vi til rådighed døgnet rundt. Vi har et stort udvalg af forskellige typer og modeller, som alle er skabt til unikke formål. Du finder en maskine til ethvert behov, der kan gøre dagens gøremål lettere.

Vi tilbyder branchens bedste palleløftere

Hos Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS tilbyder vi udelukkende nogle af branchens bedste palleløftere. Vi håndplukker selv vores sortiment, da vi ved, hvad vores kunder efterspørger – og på den måde er vi helt sikre på, at vi har ensartet kvalitet over hele linjen. Da vi har respekt for dig og din virksomhed, lægger vi vægt på at tilbyde kvalitet i alle henseender.

Skal du bruge en palle løfter eller to til lageret, hjælper vi dig med at finde den eller dem, som passer til dine arbejdsopgaver.

Sker der på sigt noget med din palleløfter, står vi klar til at servicere og se den efter i krogene, så den fungerer upåklageligt igen. Skal der eventuelt repareres noget, kan vi udføre arbejdet på stedet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kompetent rådgivning i øjenhøjde - Vi hjælper dig med at finde den rette palleløfter

Skal vi hjælpe dig med at finde en palle løfter? Lad os høre mere om, hvordan dine opgaver ser ud, og hvor ofte du skal bruge en maskine. Vi har masser af erfaring med palle løftere, hvorfor vi forstår os på at finde den helt rigtige til jobbet.

Skal du bruge løfteren af og til eller hele tiden? Vi tilbyder nogle af de mest robuste, stabile og driftige løftere, som kan gøre dine opgaver en hel del nemmere. Hvorfor bære rundt på tunge genstande, når du kan fragte dem nemt og bekvemt med en solid palle løfter, som er designet til at gøre dit arbejde mere fleksibelt og effektivt.

Vi rådgiver i øjenhøjde, da vi har egenhændig erfaring og derfor bedre kan identificere os med, hvad du helt konkret har behov for. Tag en snak med os, så vi sammen kan finde den ideelle løsning til dig og dit firma. Vi er omhyggelige ud til fingerspidserne, og vi er altid parate til at levere en fornem service.

Kontakt os for en god pris på palleløfter

Søger du et godt tilbud på en palle løfter, god service eller hurtig reparation? Uanset dine behov har vi altid en imødekommende medarbejder, som kan tage sig godt af dig. Tag en snak med os om, hvad du helt nøjagtigt har behov for, så vi sammen kan finde den rigtige løsning.

Da vi lever af glade og tilfredse kunder, har vi en naturlig interesse i, at du er tilfreds med den eller de palle løftere, vi udstyrer dig med. Kontakt os, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 75136675 eller skriv til jacob@jb-industrimaskiner.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.