Vi forhandler, servicerer og reparerer trykluftkompressor i Esbjerg og omegn

Har du brug for lidt mere luft i hverdagen, så kan vi hos Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS i Esbjerg hjælpe dig. Vi finder den løsning der er bedst for dig, uanset om du mangler en stempel- eller skruekompressor, så leverer vi den til dig. 

Udover at levere trykluftkompressorer og udstyr, udfører vi også service samt reparation på alle mærker af kompressorer. Vi har mange års erfaring og har derfor den rette ekspertise og viden om bl.a. trykluft. Vi lægger stor vægt på at imødekommende vores kunders ønsker og behov, ved at levere holdbare kvalitetsløsninger. 

Få den rette trykluftkompressor og udstyr

Når du skal anskaffe dig en ny trykluftkompressor, er det vigtigt at vælge den rette, der kan levere nok lufttryk til det, trykluftkompressoren skal anvendes til. 
Derudover bør man også overveje, om kompressoren skal kunne trække flere luftværktøj på samme tid. Er man flere om at bruge kompressoren, er det nemlig en fordel, at der er nok lufttryk til at flere kan benytte den på samme tid. 

Er du i tvivl om hvilken trykluftkompressor du skal have, så står vi klar med professionel rådgivning og vejledning, så du får den kompressor der passer til dit behov. Kontakt os gerne og få en god snak om hvilken trykluftkompressor, der er det bedste valg for dig. 

Kontakt os allerede i dag 

Service menu

Hos Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS, forhandler vi flere typer af kompressorer, herunder:

  • Stempelkompressor

En stempelkompressor kan man bruge til flere mindre trykluftsopgaver. 
En stempelkompressor er perfekt til mindre, intervalbaseret tryklufts behov, som f.eks. hos mindre håndværksopgaver, autoværksteder samt for let industri og landbrug. 

  • Oliesmurte skruekompressor

Skruekompressorer er nogle af de mest udbredte kompressortyper.
De fås både i oliesmurte og oliefrie. 

  • Oliefrie skruekompressor

Oliefrie skruekompressor anvendes som regel til steder, hvor der stilles krav til høj kvalitet og rene produkter til fremstilling. 
Ved den oliefrie skruekompressor, vil der aldrig blive brugt olie i kompressions kammeret, hvilket sikrer 100% rent luft og ingen risiko for forurening.
De oliefrie skruekompressor, anvendes som regel til farmaceutiske og medicinske virksomheder samt fødevareproduktion. 

Se hele vores udvalg af kompressor samt brochure her

Få et godt tilbud på trykluftkompressor og udstyr 

Ønsker du at vide mere om vores udvalg af trykluftkompressorer og udstyr, eller den service vi leverer, så kontakt os helt uforpligtende. Vi rådgiver også gerne, så du er sikret at få det helt rette udstyr. 
Ring til os på telefon 75136675 eller skriv til jacob@jb-industrimaskiner.dk for at høre mere om dine muligheder.