Ledige stillinger os JB Industrimaskiner

Se listen over ledige stillinger herunder:

  • ...
  • ...
  • ...

Sådan Ansøger Du

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere og synes du at JB Industrimaskiner lyder som det rette sted med de samme værdier og forståelse for håndværk som dig, så tøv ikke med at sende din ansøgning og CV til jacob@jb-industrimaskiner.dk. Husk at inkludere en kort beskrivelse af, hvorfor du ønsker at arbejde hos JB Industrimaskiner, og hvordan du kan bidrage til vores teams succes.

Bliv en del af JB Industrimaskiner og vær med til at bidrage til håndværk af højeste kvalitet, forlænge levetiden hos industriens maskiner, sikre vores kunders sikkerhed ved brugen af maskinerne og gøre dem i stand til at yde deres bedste til hver en tid.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Skulle du have spørgsmål til et stillingsopslag eller hverdagen hos JB Industrimaskiner, er du også velkommen til at ringe til Jacob på telefon + 45 20 22 03 53.

Uopfordret ansøgning

Er der ingen stillinger på listen så frygt ej. Vi er løbende på udkig efter flere dygtige og engagerede profiler, som har mod på en alsidig hverdag med varierende opgaver. Du er meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på mail jacob@jb-industrimaskiner.dk eller tage en snak med Jacob på telefon + 45 20 22 03 53.