Dækservice til et bredt udvalg af køretøjer

Mangler du nye dæk til din gaffeltruck, erhvervskøretøj, entreprenør- eller landbrugsmaskine? Så kan Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS hjælpe dig. Vi har beliggenhed i Esbjerg, men servicere kunder fra både Varde, Ribe & omegn. 

Vi udfører dækservice på de fleste maskiner og har derfor også dæk til et bredt udvalg af maskiner, og uanset hvad dine behov er, så hjælper vi gerne med at finde den helt rigtige løsning, som matcher dig og din virksomhed.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og derfor vil du opleve, at vores dæk udelukkende er produceret hos anerkendte producenter i Europa, som vi kan rådgive dig grundigt omkring.

Reparation og servicetjek af hjul og dæk

Udover salg af nye dæk tilbyder vi hos Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS et grundigt serviceeftersyn og reparation af din maskine – dette inkluderer også hjul og dæk. Skulle du køre flad for luft eller komme skævt fra start, så står vi klar til at reparere, justere eller udskifte dine hjul og dæk.

Du har også mulighed for at indgå i en ordning med løbende tilsyn af din maskine, så du undgår akutte problemer.

Vi er eksperter - vi ved alt, der er værd at vide om dæk.

Mange års erfaring med dækservice

Hos Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS er vi et hold af kompetente hænder med mange års erfaring fra dækservicebranchen, som kan tilbyde dig kyndig rådgivning og hjælpe dig, uanset om du har brug for nye dæk, en reparation eller et servicetjek. Vi ved hvad det kræver at holde hjulene i gang, så ring til 75136675 , så sikre vi, at du er hurtigt kørende igen.  

Få et godt tilbud på dækservice i Esbjerg, Varde & Ribe 

Kunne du tænke dig at vide om vores service eller er du måske interesseret i at få et stærkt tilbud på dæk? Så kontakt Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS på telefon 75136675 eller send en mail til jacob@jb-industrimaskiner.dk Vi giver gerne den vejledning du har behov for, samt udarbejder et uforpligtende tilbud, hvis det har interesse.